Hierontasaldoa voit käyttää hieronnan tai urheiluhieronnan maksamiseen sekä myös fysioterapiaan, mikäli työnantajasi on sisällyttänyt sen hierontaedun piiriin.

Smartum Hierontaetu käy niissä hieronta- ja fysioterapiapaikoissa, jotka työnantajasi on valinnut mahdollisiksi palveluntarjoajiksi. Verohallinnon kiristettyä linjaustaan hierontapaikkojen hierontaedun palveluntarjoajien suhteen, tilaajien eli työnantajien tulee valita millä palveluntarjoajilla hierontaetuja voi käyttää, ja Smartumin hierontaetua tilaavan yrityksen täytyy tehdä erillinen sopimus palveluntarjoajan kanssa. Huomioithan siis tämän etsiessäsi hieronta- tai fysioterapiapaikkaa.

Voit työntekijänä tarkistaa voimassaolevat sopimukset oman tilisi kautta verkkopalvelussa "Tarkastele sopimuksia" -osiosta, tai suoraan työnantajaltasi.

Voinko maksaa fysioterapian smartumeilla, jos minulla on fysioterapiaan lääkärin lähete?

Mikäli olet saanut lähetteen työterveyshuollon kautta, voit maksaa fysioterapian smartumeilla.


SmartumPlus: Missä voin käyttää Smartumin hierontaetua?

  • Jos yrityksessänne on käytössä perinteisten Smartum-etujen (saldo/setelit) sijaan SmartumPlus-edut, niin pyydäthän listauksen hieronta- ja fysioterapiapalveluntarjoajien sopimuksista yrityksen Tilaaja-oikeudelliselta käyttäjältä. Tätä tietoa ei ole mahdollista tarkistaa verkkopalvelun kaltaisesta palvelusta.

    Jos olet epävarma mikä etutyyppi yrityksessäsi on, voit varmistaa tämän SmartumPay-sovelluksen perusnäkymän kohdasta "Näytä saldot", tai kysyä asiaa työnantajaltasi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Miten maksan Smartum Hierontaedulla?

Työntekijä: Onko Smartum Hierontaetu verovapaa etu?

Löysitkö etsimäsi vastauksen?