Työntekijä: Missä voin käyttää Smartumin hierontaetua?

Artikkelissa kerromme toimipaikoista, joissa voit hyödyntää hierontaetua. Voit hakea toimipaikkoja myös SmartumPay-sovelluksesta!

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Hierontasaldoa voit käyttää hieronnan tai urheiluhieronnan maksamiseen.

Smartum Hierontaetu käy niissä hierontapaikoissa, jotka työnantajasi on valinnut mahdollisiksi palveluntarjoajiksi. Verohallinnon kiristettyä linjaustaan hierontapaikkojen hierontaedun palveluntarjoajien suhteen, tilaajien eli työnantajien tulee valita millä palveluntarjoajilla hierontaetuja voi käyttää, ja Smartumin hierontaetua tilaavan yrityksen täytyy tehdä erillinen sopimus palveluntarjoajan kanssa. Huomioithan siis tämän etsiessäsi hierontapaikkaa.

Voit työntekijänä tarkistaa voimassaolevat sopimukset oman tilisi kautta verkkopalvelussa "Tarkastele sopimuksia" -osiosta, tai suoraan työnantajaltasi.


SmartumPlus: Missä voin käyttää Smartumin hierontaetua?

Jos yrityksessänne on käytössä perinteisten Smartum-etujen (saldo/setelit) sijaan SmartumPlus-saldo, pyydäthän listauksen hierontakumppanisopimuksista yrityksen Tilaaja-oikeudelliselta käyttäjältä. Tätä tietoa ei ole mahdollista tarkistaa verkkopalvelun kaltaisesta palvelusta.

Jos olet epävarma mikä etutyyppi yrityksessäsi on, voit varmistaa tämän SmartumPay-sovelluksen perusnäkymän kohdasta "Näytä saldot", tai kysyä asiaa työnantajaltasi.

----------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Vastasiko tämä kysymykseesi?