Miten maksan Wolt-tilaukseni Smartumin sähköisellä lounasedulla?

Tällä hetkellä Wolt-tilaukset voi maksaa Smartumin lounasedulla Woltin verkkosivuilla osoitteessa www.wolt.com. Tilataksesi sinun tulee kirjautua sisään Wolt-tilillesi tai rekisteröityä uudeksi käyttäjäksi. Kun olet kirjautunut sisään, valitse ravintola, josta haluat herkkusi tilata. Klikkaa valitsemasi ateria tai ateriat ostoskoriisi ja siirry tilaamaan.

Tilauksen maksaminen Smartum-edullasi sujuu helposti:

1. Kun olet lisännyt tilauksesi ostoskoriisi, valitse toimitustapa ja lisää osoitteesi, mikäli haluat annoksesi kotiinkuljetettuna.

2. Klikkaa oletusmaksutapaasi, valitse maksutavaksi ”Smartum” ja klikkaa tilataksesi.

3. Kirjaudu Smartum-lounasedun käyttäjäksi Smartum-tunnuksillasi tai verkkopankkitunnuksillasi.

4. Maksa verottajan määrittelemä max. 10,90€ osuus tilauksestasi Smartum-lounasedulla, syötä pankki- tai luottokorttitietosi maksaaksesi mahdollisen ylijäävän osuuden ja maksa.

5. Valmista tuli! Nyt voit vain odotella, että Wolt-lähetti kiikuttaa tilauksen ovellesi.

Voinko käyttää lounasetuani kotiinkuljetuksen maksamiseen?

Kyllä vain! Myös ruuan kuljetuksen voi maksaa lounasedulla.

Voinko maksaa lounasedullani Wolt-sovelluksessa?

Smartum-maksutapa toimii tällä hetkellä ainoastaan web-selaimella. Voit kuitenkin tehdä tilauksesi sekä tietokoneella että puhelimella, kunhan teet tilauksen selaimen kautta Woltin verkkosivuilla.

Voinko maksaa Wolt-tilaukseni Smartumin lounasseteleillä?

Valitettavasti Wolt-tilaukset voi maksaa vain Smartumin sähköisellä Saldo-edulla.

Voinko maksaa koko tilaukseni lounasedullani?

Verottajan päätöksen mukaan lounasetu on henkilökohtainen ja ostoksen summan tulee olla 6,90-10,90€ väliltä. Voit kuitenkin kätevästi yhdistää lounasetusi toiseen maksutapaan, jolloin voit maksaa tilauksestasi jäljelle jäävän summan pankki- tai luottokortillasi.

Mihin ravintoloihin voin maksaa lounasedullani?

Woltin kautta tilattaessa voit maksaa Smartum-lounasedullasi kaikissa Woltin verkostoon kuuluvissa ravintoloissa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Miten voin käyttää Smartum etuja (saldo)?