Kaikki kokoelmat
Työntekijät
Lounasetu
Työntekijä: Miten maksan Smartumin lounaseduilla?
Työntekijä: Miten maksan Smartumin lounaseduilla?

Artikkelista löydät ohjeet siihen, kuinka käyttää ja miten maksu tapahtuu Smartum Lounasedulla.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Smartumin lounasetu on henkilökohtainen etu, jota voi käyttää vain henkilön omaan ruokailuun. Lounaan voi maksaa joko kokonaan tai osittain sähköisellä lounassaldolla SmartumPay- sovelluksella tai setelillä ja loput tarvittaessa muulla maksuvälineellä.

SmartumPay-mobiilisovelluksella maksettaessa minimi- ja maksimisummat menevät Verohallinnon luontoisetupäätöksen mukaan; voit tarkistaa lounasedun verotusarvot täältä.

Mikäli ateriasi maksaa alle minimin, Smartum-tililtä veloitetaan joka tapauksessa minimisumman verran. Jos ateria maksaa yli maksimisumman, ylimenevän summan voi maksaa muulla maksuvälineellä, kuten pankkikortilla. Etujen voimassaoloajan voi tarkistaa SmartumPay-sovelluksessa.

Jos Smartum-tilillä on etua jäljellä alle minimisumman, työntekijä ei voi käyttää SmartumPay-sovellusta ateriansa maksamiseen. Kun Smartum-tilille on taas ladattu lisää etua, jäljelle jäänyt etu on jälleen käytettävissä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sinua saattaisi seuraavaksi kiinnostaa...

Vastasiko tämä kysymykseesi?