Työmatkaetu
Työntekijä: Missä ja miten käytän Smartumin työmatkaetua?

Artikkelissa kerromme työmatkaedun hyödyntämisestä ja eri toimipaikoista, jotka etua vastaanottavat. Avainsanat: käyttökohteet

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Smartumin työmatkaedulla työntekijä voi ostaa työmatkailuunsa sopivan lipputuotteen tai ladata matkakorttinsa mm. kaikissa R-kioskeissa ympäri Suomen. Esimerkiksi henkilökohtaiselle matkakortille voi ladata kausilipun tai arvoa. Katso kaikki Smartumin työmatkaedun käyttöpaikat täältä ja valitse palvelutyypiksi ”Työmatka”.

Maksamiseen käytetään SmartumPay-sovellusta. Katso ohjeet SmartumPay-sovellusmaksamiseen täältä.

Alla listattuna kaikki työmatkaedun käyttökohteet:

R-kioski: R-kioskeilta voi ostaa työmatkaedulla erilaisia lipputuotteita: HSL-liput, OnniBus-liput, VR-liput (lähiliikenteen kausilippu, lippu henkilökohtaiseen käyttöön), paikallisliikenneliput (Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Porissa, Vaasassa, Turussa) ja Matkahuollon liput. R-kioskeilla on noin 500 myymälää ympäri Suomen.

Matkahuolto: Matkahuollon lippuja voi ostaa myös Matkahuollon toimipisteistä.

HSL-sovellus: Työmatkaedulla voi maksaa myös HSL-sovelluksessa, katso ohjeet täältä.

Whim: HSL:n 30 vuorokauden kausilipun tai kaupunkipyöräkauden ostaminen onnistuu näppärästi Whim-sovelluksessa. Lue lisää työmatkaedun käyttämisestä Whim-sovelluksessa täältä.

Lisäksi paikallisliikenteen lippuja voi ostaa kaupunkien omista lipunmyyntipisteistä:

Helsinki

Turku

Jyväskylä

Kuopio

Lappeenranta

Raisio

Espoo

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------