Smartumin työmatkaedulla työntekijä voi ostaa työmatkailuunsa sopivan lipputuotteen tai ladata matkakorttinsa mm. kaikissa R-kioskeissa ympäri Suomen. Esimerkiksi henkilökohtaiselle matkakortille voi ladata kausilipun tai arvoa. Katso kaikki Smartumin työmatkaedun käyttöpaikat täältä ja valitse palvelutyypiksi ”Työmatka”.

Maksamiseen käytetään SmartumPay-sovellusta. Katso ohjeet SmartumPay-sovellusmaksamiseen täältä.

Työmatkaedulla voi maksaa myös HSL:n sovelluksessa. Löydät ohjeet maksamiseen HSL:n sovelluksessa täältä. HSL 30 vrk -kausilipun tai kaupunkipyöräkauden ostaminen onnistuu työmatkaedulla näppärästi Whim-sovelluksessa, joista kerromme lisätietoja tässä artikkelissa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Miten maksan Smartumin työmatkaedulla HSL-sovelluksessa?

Työntekijä: Onko Smartumin työmatkaetu verovapaa etu?