Kaikki kokoelmat
Työntekijät
Liikunta- ja kulttuurietu
Työntekijä: Miten ja missä voin maksaa Smartum Kulttuuriedulla?
Työntekijä: Miten ja missä voin maksaa Smartum Kulttuuriedulla?

Artikkelista löydät tietoja Kulttuurietujen hyödyntämisestä sekä eri toimipaikoista, joissa etua voi käyttää. Avainsanat: käyttökohteet

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Smartum kulttuuriedulla maksaminen

Smartumin kulttuuriedulla tai -setelillä voit ostaa lippuja monenlaisiin kulttuuripalveluihin, kuten elokuviin, museoihin, teattereihin, kansalaisopistojen kursseille tai konsertteihin.

Katso kaikki kulttuuriedun käyttöpaikat suoraan käyttöpaikkahaustamme.

Mistä voin ostaa tapahtumalippuja Smartum-eduilla?

Kulttuuriedulla voi maksaa esimerkiksi seuraavissa kulttuuripalveluiden myyntipisteissä:

· Lippu.fi

· Finnkino

· BioRex

· Stockmann

· Ticketmaster

· Tiketti

· Museokortti

· NetTicket

· R-Kioskit

Lippu.fi

Voit maksaa Smartum-eduilla suoraan Lippu.fi:n erillisessä Smartum-lippukaupassa.

Smartum-eduilla maksaessasi voit ostoskorivaiheessa ostaa lipullesi myös Lipputurvan sekä käyttää Lippu.fi -lahjakorttia tai Lippu.fi -etukoodia.

Lue lisää kuinka voit ostaa tapahtumaliput Smartum-lippukaupassa täältä.

Finnkino

Finnkinon elokuvalippuja voi ostaa Smartumeilla Finnkino-elokuvateatterien lipunmyyntipisteistä. Maksutapana käy SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli.

Lisäksi sarjalippujen ostaminen on mahdollista Finnkinon verkkosivujen kautta Finnkinon verkkokaupassa. Tilausohjeen sarjalippujen etäostoon löydät täältä.

Finnkinon elokuvalippuja myy myös Stockmann, jossa maksuvälineenä käy SmartumPay-mobiilisovellus tai Smartum-setelit.

BioRex

BioRexin elokuvalippuja voi ostaa Smartumeilla BioRex-elokuvateattereiden lipunmyyntipisteistä. Maksutapana käy SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli. Lisätietoa kulttuuriedulla maksamisesta BioRexissä löydät täältä.

Stockmann

Stockmann-palvelupisteissä on myynnissä laaja valikoima pääsylippuja erilaisiin kulttuuritapahtumiin ja elokuviin. Stockmannilta voit ostaa Smartumeilla esimerkiksi Ticketmasterin, Tiketin ja Lippupisteen pääsylippuja sekä Finnkinon elokuvalippuja.

Maksutapana käy SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli.

Lippuja ei Stockmannilta ostettaessa voi varata etukäteen, vaan ne tulee ostaa paikan päällä. Lisätietoa kulttuuriedulla maksamisesta Stockmannilla löydät täältä.

Ticketmaster

Voit ostaa Ticketmasterin tapahtumalippuja Ticketmasterin toimipisteistä tai Stockmannin palvelupisteeltä. Maksutapana käy SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli.

Smartum ei toistaiseksi käy Ticketmasterin verkkokaupassa maksutapana.

Lisätietoa kulttuuriedulla maksamisesta Ticketmasterilla löydät täältä.

Tiketti

Voit ostaa Tiketin tapahtumalippuja Tiketin toimipisteistä, Stockmannin palvelupisteeltä, R-kioskilta tai Tiketin verkkokaupasta. Maksutapoina käy SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli.

Lisätietoa kulttuuriedulla maksamisesta Tiketille löydät täältä.

Museokortti

Voit hankkia Museokortin Smartumeilla Museokortin sivuilta.

NetTicket

Voit ostaa NetTicketin tapahtumalippuja suoraan NetTicketin sivuilta tai NetTicketin toimipisteistä.

R-kioskit

R-kioskilta saat Lippu.fi:n ja Tiketin liput kätevästi mukaasi. Lunastamista varten tarvitset varausnumeron, jonka saat kyseisen lipputoimittajan verkkokaupasta tai puhelinpalvelusta varauksen teon yhteydessä.

Lippujen lunastamisessa ja ostamisessa tapahtumanumerolla R-kioskilta voi olla joitakin poikkeuksia. Niistä ilmoitetaan ko. nettisivulla lipunvarauksen yhteydessä. Lisätietoa kulttuuriedulla maksamisesta R-kioskilla löydät täältä.

Maksaessasi R-kioskeilla, edut maksetaan SmartumPay-sovelluksella. Etsi sovelluksesta oikea R-kioski ja syötä summa. Muistathan viimeisellä sivulla liu’uttaa valinnan oikean saldotilin kohdalle ennen kuin vahvistat maksun.

Etsi sinua lähimpänä palveleva R-kioski täältä.

Vastasiko tämä kysymykseesi?