Smartum kulttuuriedulla maksaminen

Smartumin kulttuurisaldolla tai setelillä voit ostaa lippuja monenlaisiin kulttuuripalveluihin, kuten elokuviin, museoihin, teattereihin, kansalaisopistojen kursseille tai konsertteihin. Pääosa kulttuuripalveluiden tarjoajista on järjestänyt lipunmyynnin erilaisten lipunmyyntipalveluiden, kuten esimerkiksi Ticketmasterin, Lippu.fi:n, Tiketin ja NetTicketin kautta.

Esimerkiksi museo- ja teatterilippuja voi lunastaa myös suoraan toimipisteen lipunmyynnistä (maksutavat riippuvat toimipisteestä). Tarkistathan yksittäiset käyttöpaikat käyttöpaikkahaustamme.

Ideoita Smartum Kulttuuriedun käyttöön 💡R-kioskit

R-kioskilta saat Lippu.fi:n ja Tiketin liput kätevästi mukaasi. Lunastamista varten tarvitset varausnumeron, jonka saat kyseisen lipputoimittajan verkkokaupasta tai puhelinpalvelusta varauksen teon yhteydessä.

Lippujen lunastamisessa ja ostamisessa tapahtumanumerolla R-kioskilta voi olla joitakin poikkeuksia. Niistä ilmoitetaan ko. nettisivulla lipunvarauksen yhteydessä.

Lisätietoa kulttuuriedulla maksamisesta R-kioskilla löydät täältä.

Maksaessasi R-kioskeilla, edut maksetaan SmartumPay-sovelluksen pikamaksulla. Etsi käyttöpaikkaluettelosta oikea R-kioski ja syötä summa. Muistathan viimeisellä sivulla liu’uttaa valinnan oikean saldotilin kohdalle ennen kuin vahvistat maksun.

Etsi sinua lähimpänä palveleva R-kioski täältä.Finnkino

Finnkinon elokuvalippuja voi ostaa Smartumeilla Finnkino-elokuvateatterien lipunmyyntipisteistä. Maksutapana käy SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli.

Lisäksi sarjalippujen ostaminen on mahdollista etänä Finnkinon verkkosivujen kautta. Tilausohjeen sarjalippujen etäostoon löydät täältä.

Finnkinon elokuvalippuja myy myös Stockmann, jossa maksuvälineenä käy SmartumPay-mobiilisovellus tai Smartum-setelit.BioRex

BioRexin elokuvalippuja voi ostaa Smartumeilla BioRex-elokuvateattereiden lipunmyyntipisteistä. Maksutapana käy SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli.

Lisätietoa kulttuuriedulla maksamisesta BioRexissä löydät täältä.Stockmann

Stockmann-palvelupisteissä on myynnissä laaja valikoima pääsylippuja erilaisiin kulttuuritapahtumiin ja elokuviin. Stockmannilta voit ostaa Smartumeilla Ticketmasterin, Tiketin ja Lippupisteen pääsylippuja sekä Finnkinon elokuvalippuja.

Maksutapana käy SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli.

Lippuja ei Stockmannilta ostettaessa voi varata etukäteen, vaan ne tulee ostaa paikan päällä.

Lisätietoa Kulttuuriedulla maksamisesta Stockmannilla löydät täältä.Lippu.fi

Helpoin tapa ostaa Lippu.fi:n tapahtumalippuja on soittaa Lippu.fi:n palvelunumeroon, joka varmistaa maksun tiedot puhelun aikana. Maksu tehdään puhelun aikana SmartumPay-sovelluksella.

Maksun tarkistuksen jälkeen Lippu.fi-asiakaspalvelu lähettää liput asiakkaalle sähköpostitse.

Voit ostaa Lippu.fi:n tapahtumalippuja myös Lippu.fi toimipisteistä, Stockmannin palvelupisteeltä tai R-kioskilta.

Maksutapoina ovat SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli. Huomioithan, että maksaessasi R-kioskeilla, edut maksetaan SmartumPay-sovelluksella. Et siis voi tehdä maksua etukäteen, vaan sinun on suoritettava maksu R-kioskin kassalla


Smartum ei toistaiseksi käy Lippu.fi-verkkokaupassa maksutapana.

Lisätietoa kulttuuriedulla maksamisesta Lippu.fi:llä löydät täältä.Ticketmaster

Voit ostaa Ticketmasterin tapahtumalippuja Ticketmasterin toimipisteistä tai Stockmannin palvelupisteeltä. Maksutapana on seteli. Ticketmaster ei myy lippuja R-kioskeissa.

Smartum ei toistaiseksi käy Ticketmasterin verkkokaupassa maksutapana.

Lisätietoa kulttuuriedulla maksamisesta Ticketmasterilla löydät täältä.

Tiketti

Voit ostaa Tiketin tapahtumalippuja Tiketin toimipisteistä, Stockmannin palvelupisteeltä, R-kioskilta tai Tiketin verkkokaupasta. Maksutapoina ovat SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli.

Lisätietoa kulttuuriedulla maksamisesta Tiketille löydät täältä.

Museokortti

Voit hankkia Museokortin Smartumeilla Museokortin sivuilta.

NetTicket

Voit ostaa NetTicketin tapahtumalippuja suoraan NetTicketin sivuilta tai NetTicketin toimipisteistä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Mistä voin ostaa tapahtumalippuja Smartumeilla?

Työntekijä: Voinko lunastaa liput tapahtumaan myös ystävieni puolesta, joilla on Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelit käytössä?

Työntekijä: Missä voin käyttää Smartum Liikunta- ja kulttuurietua?

Työntekijä: Miten maksan Liikunta- ja kulttuurisetelillä?

Työntekijä: Miten teen SmartumPay-mobiilimaksuja?

Löysitkö etsimäsi vastauksen?