Kaikki kokoelmat
Työntekijät
Liikunta- ja kulttuurietu
Työntekijä: Voinko lunastaa liput tapahtumaan myös ystävieni puolesta, joilla on Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelit käytössä?
Työntekijä: Voinko lunastaa liput tapahtumaan myös ystävieni puolesta, joilla on Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelit käytössä?

Artikkelissa kerromme Liikunta- ja kulttuuriedulla lunastettavien tapahtumalippujen noutamisesta toisen henkilön puolesta valtakirjalla.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Kyllä vain. Voit lunastaa liput myös ystävillesi heidän henkilökohtaisilla Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillään käyttämällä valtakirjaa. Toisen henkilön sähköisillä Smartum-maksuvälineillä ei voi lunastaa lippuja.

Seteleiden osalta valtakirjaan merkitään edun käyttäjän nimi, hänen seteliensä sarjanumerot sekä edun käyttäjän oma allekirjoitus. Valtakirja esitetään lippuja lunastaessa. Muistathan, että jokaisen on myös kirjoitettava oma nimensä omien seteleidensä taakse selkeällä käsialalla.

HUOM! Valtakirja tulee tulostaa ja ottaa paperisena mukaan!

Täältä löydät tulostettavan valtakirjapohjan, jota voit käyttää.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Vastasiko tämä kysymykseesi?