Kulttuuriedulla maksaminen

  • R-kioskit

  • Finnkino

  • BioRex

  • Stockmann

  • Lippu.fi

  • Ticketmaster

  • Tiketti

  • Museokortti

  • NetTicket

Smartumin kulttuurisaldolla tai -setelillä voit ostaa lippuja monenlaisiin kulttuuripalveluihin, kuten elokuviin, museoihin, teattereihin, kansalaisopistojen kursseille tai konsertteihin. Pääosa kulttuuripalveluiden tarjoajista on järjestänyt lipunmyynnin erilaisten lipunmyyntipalveluiden kautta, esimerkiksi Ticketmaster, Lippu.fi, Tiketti ja NetTicket.


Esimerkiksi museo- ja teatterilippuja voi lunastaa myös suoraan toimipisteen lipunmyynnistä (maksutavat riippuvat toimipisteestä).

Mikäli käyttämäsi Smartum-saldo ei kata koko ostostasi, voit maksaa kätevästi loppusumman toisella maksutavalla. Lisätietoja muista maksutavoista saat suoraan myyntipisteiltä.R-kioskit

R-kioskilta saat Lippu.fi:n ja Tiketin liput kätevästi mukaasi. Lunastamista varten tarvitset varausnumeron, jonka saat kyseisen lipputoimittajan verkkokaupasta tai puhelinpalvelusta varauksen teon yhteydessä.

Lippujen lunastamisessa ja ostamisessa tapahtumanumerolla R-kioskilta voi olla joitakin poikkeuksia. Niistä ilmoitetaan ko. nettisivulla lipunvarauksen yhteydessä.


Lisätietoja tapahtumalippujen ostamisesta R-kioskilta löydät täältä.

Etsi käyttökohdeluettelosta oikea R-kioski ja syötä summa. Muistathan viimeisellä sivulla liu’uttaa valinnan oikean saldotilin kohdalle ennen kuin vahvistat maksun.Finnkino

Finnkinon elokuvalippuja voi ostaa Smartumeilla Finnkino-elokuvateatterien lipunmyyntipisteistä. Maksutapana käy SmartumPay-mobiilisovellus sekä setelit.

Lisäksi sarjalippujen ostaminen on mahdollista etänä Finnkinon verkkosivujen kautta. Tilausohjeen sarjalippujen etäostoon löydät täältä.

Finnkinon elokuvalippuja myy myös Stockmann ja R-kioski.

Näissä toimipisteissä maksuvälineenä käy SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli.BioRex

BioRexin elokuvalippuja voi ostaa Smartumeilla BioRex-elokuvateattereiden lipunmyyntipisteistä. Maksutapana käy SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli.

Lisätietoja tapahtumalippujen ostamisesta BioRexiltä löydät täältä.Stockmann

Stockmann-palvelupisteissä on myynnissä laaja valikoima pääsylippuja erilaisiin kulttuuritapahtumiin ja elokuviin. Stockmannilta voit ostaa Smartumeilla Ticketmasterin, Tiketin ja Lippupisteen pääsylippuja sekä Finnkinon elokuvalippuja. Maksutapana käy SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli.


Lippuja ei Stockmannilta ostettaessa voi varata etukäteen, vaan ne tulee ostaa paikan päällä.

Lisätietoja tapahtumalippujen ostamisesta Stockmannilta löydät täältä.Lippu.fi

Helpoin tapa ostaa lippu.fi:n tapahtumalippuja on soittaa lippu.fi:n palvelunumeroon, joka varmistaa maksun tiedot puhelun aikana. Maksu tehdään juuri ennen puhelua tai sen aikana SmartumPay-sovelluksella. Maksun tarkistuksen jälkeen lippu.fi-asiakaspalvelu lähettää liput asiakkaalle sähköpostitse.

Smartum ei toistaiseksi käy Lippu.fi-verkkokaupassa maksutapana.


Voit ostaa Lippu.fi:n tapahtumalippuja Lippu.fi toimipisteistä, Stockmannin palvelupisteeltä tai R-kioskilta. Maksutapoina SmartumPay-mobiilisovellus tai seteli.

Huomioithan, että maksaessasi R-kioskeilla, edut maksetaan SmartumPay-sovelluksella. Lisätietoa SmartumPay-maksuista löydät täältä.

Lisätietoja tapahtumalippujen ostamisesta Lippu.fi:stä löydät täältä.Ticketmaster

Voit ostaa Ticketmasterin tapahtumalippuja Ticketmasterin toimipisteistä tai Stockmannin palvelupisteeltä. Maksutapoina seteli tai SmartumPay. Ticketmaster ei myy lippuja R-kioskeissa.

Smartum ei toistaiseksi käy Ticketmasterin verkkokaupassa maksutapana.

Lisätietoja tapahtumalippujen ostamisesta Ticketmasterilta löydät täältä.Tiketti

Voit ostaa Tiketin tapahtumalippuja Tiketin toimipisteistä tai verkkokaupasta, Stockmannin palvelupisteeltä tai R-kioskilta. Maksutapoina SmartumPay-mobiilisovellus tai fyysisissä toimipaikoissa Smartumin setelit.

Lisätietoja tapahtumalippujen ostamisesta Tiketiltä löydät täältä.Museokortti

Voit hankkia Museokortin Smartumeilla Museokortin sivuilta.NetTicket

Voit ostaa NetTicketin tapahtumalippuja suoraan NetTicketin sivuilta tai NetTicketin toimipisteistä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Miten teen SmartumPay-mobiilimaksuja?

Työntekijä: Miten maksan Liikunta- ja kulttuurisetelillä?

Työntekijä: Miten ja missä voin maksaa Smartum Kulttuuriedulla?

Työntekijä: Missä voin käyttää Smartum Liikunta- ja kulttuurietua?

Löysitkö etsimäsi vastauksen?