Kaikki kokoelmat
Työntekijät
Etujen käyttöönotto
Työntekijä: Unohdin ilmoittautua etuun. Mitä tehdä?
Työntekijä: Unohdin ilmoittautua etuun. Mitä tehdä?

Artikkelista löydät ohjeen tilanteeseen, jossa ilmoittautumislinkki on jo sulkeutunut, etkä ehtinyt ilmoittautua mukaan etuun ennen tätä.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Koska Smartum-etu on työnantajan tarjoama, etuun ilmoittaudutaan työnantajalta saadun ilmoittautumislinkin kautta. Jos linkki on jo sulkeutunut, kysy suoraan työpaikallasi Smartum-asioita hoitavalta henkilöltä, vieläkö ehtisit ilmoittautua etuun näin jälkikäteen.

SmartumPlus

HUOM! Jos yrityksessänne on käytössä perinteisten Smartum-etujen (saldo/setelit) sijaan SmartumPlus-saldo, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin hyväksyä edut käyttöösi sähköpostiisi tulleen kutsulinkin kautta, ladata SmartumPay-sovellus käyttöön puhelimesi sovelluskaupasta ja kirjautua sisään joko pankkitunnuksilla taikka mobiilivarmenteella. Tarkemmat vaiheohjeistukset löydät täältä.

Jos olet epävarma mikä etutyyppi yrityksessäsi on, voit varmistaa tämän SmartumPay-sovelluksen perusnäkymän kohdasta "Näytä saldot", tai kysyä asiaa työnantajaltasi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Vastasiko tämä kysymykseesi?