Koska Smartum-etu on työnantajan tarjoama, etuun ilmoittaudutaan työnantajalta saadun ilmoittautumislinkin kautta. Jos linkki on jo sulkeutunut, kysy suoraan työpaikallasi Smartum-asioita hoitavalta henkilöltä, vieläkö ehtisit ilmoittautua etuun näin jälkikäteen.

• HUOM! Jos yrityksessänne on käytössä perinteisten Smartum-etujen (saldo/setelit) sijaan SmartumPlus-edut niin sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin hyväksyä edut käyttöösi sähköpostiisi tulleen kutsulinkin kautta, ladata SmartumPay-sovellus käyttöön puhelimesi sovelluskaupasta ja kirjautua sisään joko pankkitunnuksilla taikka mobiilivarmenteella. Tarkemmat vaiheohjeistukset löydät täältä.

Jos olet epävarma mikä etutyyppi yrityksessäsi on, voit varmistaa tämän SmartumPay-sovelluksen perusnäkymän kohdasta "Näytä saldot", tai kysyä asiaa työnantajaltasi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Miten ilmoittaudun Smartum-etuun (saldo)?