• Huom! Jos yrityksessänne on käytössä perinteisten Smartum-etujen (saldo/setelit) sijaan SmartumPlus-edut, pääset siirtymään tämän etutyypin ohjeisiin tästä. Jos olet epävarma mikä etutyyppi yrityksessäsi on, voit varmistaa tämän SmartumPay-sovelluksen perusnäkymästä kohdasta "Näytä saldot", tai kysyä asiaa työnantajaltasi.

Tietokoneella

• Käytettävissä oleva Smartum-saldo näkyy etusivulla, mutta toteutuneet ostot kohdassa "Tilin tiedot". Klikkaa edun tyyppiä, niin näet toteutuneet ostot.

Puhelimella

Pääset käsiksi tilitietoihisi SmartumPay-sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata Google Play -kaupasta, Huawei AppGallerysta tai App Storesta.

• Kirjaudu sisään Smartum-käyttäjätunnuksellasi, verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

• Saldot näet pyyhkäisemällä yläosassa olevasta valkoisesta viivasta alaspäin. Tämä tuo esiin kokonaissaldon sekä etukohtaiset käyttörajasi.

SmartumPlus: Mistä näen käytettävissä olevan saldoni ja ostohistorian?

SmartumPlus-edun käyttäjänä voit tarkistaa käytettävissä olevan saldon liu’uttamalla valkoisella olevan "maksutoiminto" -välilehden alas, jolloin punaisella pohjalla oleva saldotilanteen näkymä tulee näkyviin. Työnantaja on voinut määritellä maksimisumman eri etutyypeille, jolloin saldo voi Plus-saldon osalta näkyä sovelluksessa esimerkiksi näin:

SmartumPlus 400€

Liikunta- ja kulttuurietu 400€

Hierontaetu 400€

Työmatkaetu 300€

Tällöin kokonaissumma joka on käytettävissäsi on 400 €, jonka voit käyttää joko liikunta- ja kulttuuriedulla, hierontaedulla tai työmatkaedulla. Esimerkissä työnantaja on määritellyt puolestaan työmatkaedun maksimisummaksi 300 euroa, joka myös näkyy sovelluksessa. Ostohistorian voit tarkistaa Maksutapahtumat-osiosta ja ne tulevat näkyviin myös aloitusnäkymään.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Mistä näen, koska Smartum-saldo erääntyy?

Työntekijä: Millä tunnuksilla SmartumPay-sovellukseen kirjaudutaan?

Työntekijä: Miten voin kirjautua verkkopalveluun?