Maksaminen verkkokaupoissa:

Osa palveluntarjoajista on lisännyt Smartum-edut maksutavaksi myös omaan verkkokauppaansa, jolloin maksuvaiheessa valitaan Smartum muiden verkkopankki -ja maksukorttivaihtoehtojen joukosta.

Maksaminen paikan päällä SmartumPay-sovelluksella:

Muista myös, että Smartum-saldoa on helppo käyttää SmartumPay-sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Katso täältä, miten voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.

Vanha verkkomaksuominaisuus on poistunut käytöstä, sillä SmartumPay tarjoaa kätevämmän ja nykyaikaisemman tavan maksaa Smartum-edulla verkossa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: SmartumPaylla maksaminen muualla kuin palveluntarjoajan kassalla

Työntekijä: Miten ja missä voin maksaa Smartum-verkkomaksulla?