Korttimaksaminen on päättynyt vuoden 2020 lopussa.

Maksaminen onnistuu nykyään SmartumPay-mobiilisovelluksella ja käyttöpaikasta riippuen myös verkkomaksuna. Smartum-saldoa on helppo käyttää mobiilissa SmartumPay-sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta, Google Play -kaupasta tai AppGallerysta.

Katso täältä, miten voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Miten maksan SmartumPay-sovelluksella?

Työntekijä: SmartumPaylla maksaminen muualla kuin palveluntarjoajan kassalla

Työntekijä: Miten ja missä voin maksaa Smartum-verkkomaksulla?