Mikäli työnantajasi tarjoaa sinulle sähköistä Smartum-etua, voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.

Näin maksat SmartumPaylla:

1. Kirjaudu sisään SmartumPay-sovellukseen (löydät sen App Storesta, Google Play Storesta sekä AppGallerysta) Smartum-käyttäjätunnuksella ja salasanalla, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Mikäli olet SmartumPlus-asiakas, voit kirjautua sovellukseen vain verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella.

2. Etsi haluamasi käyttöpaikka, johon haluat maksaa.

• Paina sovelluksen keskellä olevaa oranssinpunaista hakunappia ja etsi haluamasi käyttöpaikka, johon haluat maksaa.

• Voit halutessasi ottaa käyttöön "Näytä lähimmät ensin" -ominaisuuden. Pyyhkäise "Näytä lähimmät ensin" -painike oikeaan reunaan ja anna sovellukselle pääsy laitteesi sijaintitietoon.

• Mikäli käyttöpaikka ottaa vastaan maksuja eri eduilla, valitse oikea etu tai paikka, johon maksat.

• Jos olet käyttöpaikan kassalla, jatka alla listattujen ohjeiden mukaan, mutta jos haluat tehdä maksun etänä, lue tarkemmat ohjeet tästä artikkelista.

3. Syötä maksettava summa ja jatka.

4. Vahvista maksu pyyhkäisemällä ja vilauta maksusta luotu kuitti kassalla. Mikäli kassa pyytää sinua näyttämään QR-koodin löydät sen e-kuitista, kun painat ”Tarkista”-painiketta. Huom! R-kioskilla asioidessasi varmista, että olet maksun vahvistussivulla liu’uttanut valinnan oikean saldotilin kohdalle ennen maksun vahvistamista!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Missä voin käyttää SmartumPay-sovellusta?

Työntekijä: Siirtyminen Visa-kortista SmartumPay-mobiilimaksamiseen

Työntekijä: Minulla ei ole älypuhelinta. Voinko maksaa SmartumPaylla?