Kaikki kokoelmat
Työntekijät
Maksaminen
Työntekijä: Miten teen SmartumPay-maksuja?
Työntekijä: Miten teen SmartumPay-maksuja?

Artikkelista löydät ohjeen, kuinka teet maksun SmartumPay-sovelluksella.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli työnantajasi tarjoaa sinulle sähköistä Smartum-etua, voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.

Näin maksat SmartumPaylla:

1. Kirjaudu sisään SmartumPay-sovellukseen.

Löydät sovelluksen App Storesta, Google Play Storesta sekä AppGallerysta. Kirjaudu sisään Smartum-käyttäjätunnuksella ja salasanalla, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Mikäli käytössäsi on SmartumPlus-edut, voit kirjautua sovellukseen vain verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

2. Etsi haluamasi käyttöpaikka, johon haluat maksaa.

• Paina sovelluksen keskellä olevaa oranssinpunaista hakunappia ja etsi haluamasi käyttöpaikka, johon haluat maksaa.

• Voit halutessasi ottaa käyttöön "Näytä lähimmät ensin" -ominaisuuden. Pyyhkäise "Näytä lähimmät ensin" -painike oikeaan reunaan ja anna sovellukselle pääsy laitteesi sijaintitietoon.

• Mikäli käyttöpaikka ottaa vastaan maksuja eri eduilla, valitse oikea etu tai paikka, johon maksat.


• Jos olet käyttöpaikan kassalla, jatka alla listattujen ohjeiden mukaan, mutta jos haluat tehdä maksun etänä, lue tarkemmat ohjeet tästä artikkelista.

3. Syötä maksettava summa ja jatka.

4. Jos käytössäsi on useampaa eri saldoa tai saldotyyppiä, voit maksun yhteydessä valita mitä saldoa haluat käyttää maksamisessa. Kun olet valinnut toimipisteen ja syöttänyt summan, valitse pudotusvalikosta ennen maksun vahvistamista saldotyyppi, jota haluat maksussa käyttää. Huomaathan, että kyseistä saldoa tulee olla riittävästi koko maksun suorittamista varten. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

5. Vahvista maksu pyyhkäisemällä ja vilauta maksusta luotu kuitti kassalla.

Mikäli kassa pyytää sinua näyttämään QR-koodin löydät sen e-kuitista, kun painat ”Tarkista”-painiketta. Huom! R-kioskilla asioidessasi varmista, että olet maksun vahvistussivulla liu’uttanut valinnan oikean saldotilin kohdalle ennen maksun vahvistamista!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Vastasiko tämä kysymykseesi?