Arbetsreseförmån
Till anställda: Hur betalar jag med Smartum arbetsreseförmån i VR mobilapp?
Till anställda: Hur betalar jag med Smartum arbetsreseförmån i VR mobilapp?
S
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu kan du betala med Smartum i VR appen! Med appen kan du köpa för enkel-, serie- och säsongskort i VR app. Observera att du endast kan betala för personliga resor med förmånen Smartum, som inte inkluderar en anslutningsbiljett, avbeställningsförsäkring, cykel, husdjur eller serviceavgifter.

Det är lätt att betala med Smartum arbetsresfeörmån i VR app:

1. Ladda VR-appen från din appbutik.

2. Öppna appen och välja "Köpa".

3. Välja valfri biljetten, och välja betlaningsätt "Smartum".

4. Logga in som Smartum anställda med ditt Smartum-användarnamn och lösenord eller dina bankkoder. Acceptera och göra den betalning. Nu är du redo att resa!