Saldo
Työntekijä: Mistä näen, milloin etuni vanhenee?

SmartumPlus

Vuonna 2022 tilatut SmartumPlus-saldot ovat voimassa vuoden 2023 loppuun ellei työnantaja ole toisin määritellyt.

Vuoden 2022 jälkeen tilattu saldo on voimassa aina kalenterivuoden loppuun asti.

SmartumPay-mobiilisovelluksen kautta voit tarkistaa erääntyvien saldojen tilanteen missä ja milloin vain.

1. Avaa SmartumPay.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta “Näytä saldot”.

3. Valitse sitten “Vanhenevat saldot”.

4. Näet nyt etujesi vanhenemispäivät niiden alla.

SmartumSaldo

Voimassaolon tarkistaminen SmartumPay-sovelluksessa

SmartumPay-mobiilisovelluksen kautta voit tarkistaa erääntyvien saldojen tilanteen missä ja milloin vain.

1. Avaa SmartumPay.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta “Näytä saldot”.

3. Valitse sitten “Vanhenevat saldot”.

4. Näet nyt etujesi vanhenemispäivät niiden alla.

Voimassaolon tarkistaminen Smartum-verkkopalvelussa

Voit tarkistaa saldosi voimassaoloajan myös kirjautumalla omaan verkkopalveluusi tästä. Kirjaudu sisään ja klikkaa kyseistä saldoa kohdassa "Tilin tiedot", niin näet tarkemmat erääntymis- ja tilitiedot.

Jos olet unohtanut tunnuksesi, voit pyytää uutta salasanaa kirjautumissivulla olevan linkin kautta. Käyttäjätunnuksesi on aina sähköpostiosoitteesi.