Saldo
Työntekijä: Mistä näen ostohistoriani?

SmartumPlus

SmartumPlus-maksutapahtumat näet SmartumPay-sovelluksesta kohdasta “Maksutapahtumat”. Voit kirjautua SmartumPay-sovellukseen joko omilla verkkopankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteella.

SmartumSaldo

Tietokoneella

Kirjaudu verkkopalveluun ja valitse käyttäjä.

Käytettävissä oleva Smartum-saldo näkyy etusivulla, mutta toteutuneet ostot kohdassa "Tilin tiedot". Klikkaa edun tyyppiä, niin näet toteutuneet ostot.

Puhelimella

Maksutapahtumat näet SmartumPay-sovelluksesta kohdasta “Maksutapahtumat”. Voit kirjautua SmartumPay-sovellukseen joko omilla verkkopankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteella.