Saldo
Työntekijä: Mistä näen käytettävissä olevan saldoni?

SmartumPlus

Mistä näen kuinka paljon minulla on saldoa?

Näet joustavan hyvinvointisaldosi, eli SmartumPlus-saldosi, määrän SmartumPay-sovelluksesta. Kirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kirjauduttuasi sovellukseen näet joustavan hyvinvointisaldosi määrän aina SmartumPay-sovelluksen etusivulla.

Löydät tarkennetut ohjeemme SmartumPay-kirjautumiseen täältä.

Miksi saldoni ei näy?

Muistathan aktivoida etusi ensin työnantajan jakaman kutsulinkin kautta. Aktivoinnin jälkeen kyseinen etu näkyy vain puhelimeen ladattavassa SmartumPay-sovelluksessa, kun olet kirjautuneena sovellukseen joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. SmartumPlus-edut eivät näy verkkopalvelussa lainkaan - verkkopalvelu on käytössä vain perinteisen Smartum-saldon käyttäjille.

Milloin saldo vanhenee?

Vuonna 2022 tilatut SmartumPlus-saldot ovat voimassa vuoden 2023 loppuun ellei työnantaja ole toisin määritellyt. Vuoden 2022 jälkeen tilatut edut ovat voimassa aina kalenterivuoden loppuun asti.

SmartumSaldo

Tietokoneella

Kirjaudu verkkopalveluun ja valitse käyttäjä.

Käytettävissä oleva Smartum-saldo näkyy etusivulla, mutta toteutuneet ostot kohdassa "Tilin tiedot". Klikkaa edun tyyppiä, niin näet toteutuneet ostot.

Puhelimella

Pääset käsiksi tilitietoihisi SmartumPay-sovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata Google Play -kaupasta tai App Storesta.

Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Kirjauduttuasi sovellukseen näet saldosi määrän aina SmartumPay-sovelluksen etusivulla.

Löydät tarkennetut ohjeemme SmartumPay-kirjautumiseen täältä.