Etujen käyttöönotto
Työntekijä: Milloin saan edut käyttööni?

SmartumPlus

Saat sähköpostiisi ilmoittautumislinkin, jonka kautta rekisteröidyt SmartumPlus-saldoon tunnistautumalla joko verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella ja aktivoit edut. Aktivoinnin jälkeen kyseinen etu näkyy ainoastaan puhelimeen ladattavassa SmartumPay-sovelluksessa, kun olet kirjautuneena sovellukseen joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. SmartumPlus-saldot näkyvät työntekijöille vain sovelluksessa, ei esimerkiksi verkkopalvelussa.

Tämän jälkeen voit alkaa käyttämään saldoasi saman tien. Mutkattoman maksamisen lisäksi näet SmartumPay-sovelluksesta myös sinulle tarjotut edut, niiden saldomäärät ja käyttörajat.

Jos olet jo aiemmin käyttänyt SmartumPay-sovellusta ja kirjautunut silloin Smartum-tunnuksilla, tulee ensin kirjautua sovelluksesta ulos ja sen jälkeen takaisin sisään verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

SmartumSaldo

Kun olet ilmoittautunut etuun onnistuneesti, niin työnantajasi hyväksyy vielä kaikkien ilmoittautumiset ja jakaa edut tämän jälkeen työntekijöiden käytettäväksi. Saat vielä sähköpostiisi ilmoituksen, kun edut ovat tililläsi käytettävissä.

Jos saldoetujen jaon ajankohdan suhteen on ollut epäselvyyttä, kannattaa tuota ajankohtaa varmistaa vielä työnantajasi suunnalta.

SmartumPay-sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta, Google Play -kaupasta tai AppGallerysta (Huawein matkapuhelimet).

Katso täältä, miten voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.