Kaikki kokoelmat
Työnantajat
Lahjakortti
Työnantaja: Smartum OmaLahjakortti
Työnantaja: Smartum OmaLahjakortti

Lue lisää Smartum OmaLahjakortista, jolla käyttäjät saavat lisäaikaa työsuhde-etujensa hyödyntämiseen.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Tarjoamme vapaavalintaista OmaLahjakorttia Smartum-etujen käyttäjille, jotta työnantajan jakama saldo ei jäisi käyttämättä. OmaLahjakortti on täysin vapaaehtoinen mahdollisuus ostaa vanhenevalla edulla lisää käyttöaikaa vasta kun etujen alkuperäinen voimassaoloaika on päättymässä.

OmaLahjakortti ja sen tuoma muistutus etujen käytöstä on todistetusti ja merkittävästi nostanut edunkäyttöastetta. Käyttöasteen nousu osoittaa, että lahjakortin hankkiminen aktivoi edun käyttäjää käyttämään hänelle jaetut edut omaan hyvinvointiinsa juuri ennen kuin ne ovat vanhenemassa.

OmaLahjakortin hankinta on siis aina edun käyttäjän oma ostopäätös, eikä mitään muutosta tapahdu automaattisesti Smartumin osalta. Ostopäätös on samanlainen kuin mikä tahansa eduilla tehty hankinta eli vertautuu esimerkiksi elokuvalippujen ostoon yksityiseltä toimijalta. Mikäli edun käyttäjä ei halua käyttää etujaan, ei hän tee ostopäätöstä OmaLahjakortinkaan osalta ja käyttämätön saldo palautuu normaalisti työnantajan Smartum-tilille.

Smartum OmaLahjakortti on voimassa kolme kuukautta.

Vastasiko tämä kysymykseesi?