Työnantaja: Sarakkeiden lisääminen Työntekijä-listaukselle
Päivitetty yli viikko sitten

Voit tarvittaessa lisätä palveluun yrityksellesi merkityksellisiä lisätietoja työntekijästä kustomoitujen sarakkeiden avulla. Yleisimpiä lisätietoja ovat kustannuspaikka ja yksikkö. Palveluun ei saa syöttää henkilötietoja, jotka eivät suoraan liity etujen jakamiseen tai sisältävät arkaluontoisia tietoja työntekijästä (esimerkiksi henkilötunnus tai sairaudet).

Kustomoidut sarakkeet näkyvät työntekijälistauksessa, CSV-tiedostopohjassa ja yksittäisen työntekijän lisäyslomakkeella kenttätietona. Lisäksi ne näkyvät edun käytöstä saatavilla raporteilla.

Näin luot kustomoituja sarakkeita:

1. Klikkaa työntekijälistauksen otsikkorivin lopusta löytyvää kuvaketta, jossa on kolme päällekkäistä pistettä.

2. Klikkaa pudotusvalikosta kohtaa "Lisää kustomisarake".

3. Nimeä sarake haluamallasi tavalla ja tallenna.