Työnantaja: SmartumPlus-palvelun laskutus

Täältä löydät lisätietoja SmartumPlus-palvelun laskutuksesta, kuten laskutustavoista ja toimitustavoista.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Laskutustavat

Palvelun käyttöönoton yhteydessä määritellään laskutustapa. Voit tarkastella ja muokata yrityksesi laskutustietoja palvelussa klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta pudotusvalikkoa ja valitsemalla "Yritysasetukset".

• Lasku verkkolaskulla: Valitse "verkkolaskutus" ja tallenna yrityksen verkkolaskuosoite ja operaattoritunnus.

• Lasku sähköpostiin: Valitse "sähköpostilaskutus" ja tallenna sähköpostiosoite, johon haluat laskut toimitettavan.

• Laskutusviite: Voit lisätä oman viitteesi, joka näkyy saamillasi laskuilla. Tämä voi olla esimerkiksi yrityksesi yhteyshenkilö tai muu yksilöivä tieto, jonka haluat näkyviin laskulle. Voit jättää kentän tarvittaessa tyhjäksi.

Palvelun laskutus

SmartumPlus-palvelun laskutus perustuu tilattuihin etuihin ja etujen käyttöön. Laskutamme hinnaston mukaiset käyttäjämaksut sekä palvelumaksun kuukausittain samalla laskulla.

Ennakkolasku on nopea tapa saada lasku tehdystä tilauksesta. Ennakkolaskulla laskutamme koko tilausta koskevan etujen arvon yhdellä kertaa tilauksen vahvistamisen jälkeen. Laskun maksamisen jälkeen edut jakautuvat työntekijöiden käyttöön.

Vaihtoehtoisesti tarjoamme jälkilaskutuksen suuremmille yrityksille. Jälkilaskutuksessa käsittelyaika on noin 5 arkipäivää. Käsittelyn jälkeen työntekijät saavat tiedon tarjotuista eduista ja edut jakautuvat työntekijöiden käyttöön. Jälkilaskutuksessa laskutus tapahtuu kuukausittain jälkikäteen etujen käytön perusteella.

Lisätietoja laskutuksesta saat palvelussa.

Kuukausikohtaiset käyttäjämaksut

Käyttäjämaksu peritään kaikista SmartumPlus-palveluun syöttämistäsi työntekijöistä, joille on tarjottu vähintään yksi aktiivinen etu. Maksun periminen alkaa ensimmäisestä kokonaisesta kuukaudesta sen jälkeen, kun työntekijä on lisätty palveluun. Käyttäjämaksu laskutetaan Smartumin käyttäjämaksuhinnaston mukaisesti.

Laskun sisältö

Lasku sisältää tiedon käytettyjen etujen ja käyttäjämaksujen määrästä kyseisessä kuussa. Käyttäjämaksuveloituksiin lisätään arvonlisävero voimassa olevan verokannan mukaisesti. Lisätietoina laskussa esitetään laskutuksen ajanjakso ja laskutusviite, mikäli olet ilmoittanut haluamasi viitteen SmartumPlus-palvelussa.

Laskun toimitustapa

Lasku lähetetään sinulle joko sähköpostitse tai verkkolaskuna SmartumPlus-palvelussa ilmoittamasi laskutustavan mukaisesti.