Verkkopalvelu
Kumppani: Hierontakumppani - sopimustyönantajien tarkastelu verkkopalvelussa
Kumppani: Hierontakumppani - sopimustyönantajien tarkastelu verkkopalvelussa

Artikkelissa on tietoa hierontatoimipisteen valitsemisesta sopimuspaikaksi sekä ohjeet sopimustyönantajien tarkasteluun.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Smartumin hierontakumppanin voit ottaa vastaan maksuja hierontapalveluistasi niiltä yrityksiltä, jotka ovat valinneet toimipisteesi sopimuspaikakseen. Hierontaedun tarjoaminen verovapaasti edellyttää Smartumin hierontaetua tilanneen yrityksen ja palveluntarjoajan välille sopimusta.

Näet Smartumin verkkopalvelusta ne yritykset, jotka ovat valinneet hierontapisteesi sopimuspaikakseen. Näiden yritysten työntekijät voivat maksaa palveluitasi hierontaedullaan.

Tiedon toimipisteesi valinneista yrityksistä löydät verkkopalvelun ”Tarkastele sopimuksia” -osiosta toimipisteen pääkäyttäjän roolilla. Mikäli sinulla on useita käyttäjärooleja, voit vaihtaa roolia vasemmalla näkyvästä vetovalikosta.

Käyttäjäroolin valitsemisen jälkeen näet vasemmalla päävalikosta sopimusosion. Osiosta löydät listauksen sopimustyönantajayrityksistä sekä sopimuksen alkamis- ja loppumispäivän.

Huomaathan, että joissain tapauksissa kaikki työnantajat eivät näy verkkopalvelussa. Mikäli et löydä asiakkaan yritystä verkkopalvelusta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.