Maksaminen
Työntekijä: Näin otat SmartumPlus-saldon käyttöön SmartumPay-sovelluksessa
Työntekijä: Näin otat SmartumPlus-saldon käyttöön SmartumPay-sovelluksessa

Löydät artikkelista ohjeet SmartumPlus-saldon käyttöönottoon SmartumPay-sovelluksella. Avainsanat: SmartumPlus, plus, SmartumPay, pay

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Saldon käyttöönotto SmartumPay-sovelluksessa edellyttää, että olet ensin aktivoinut saldon Smartumin lähettämästä sähköpostiviestistä. Tämän jälkeen SmartumPlus-saldon käyttäjän tulee kirjautua SmartumPay-sovellukseen joko omilla verkkopankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteella.

1. Jos olet jo aiemmin kirjautunut SmartumPay-sovellukseen

SmartumPay-sovelluksessa näet sekä mahdolliset aiemmin jaetut sähköiset Smartum-saldosi, että SmartumPlus-saldot, kun teet seuraavat toimenpiteet:

• Kirjaudu ulos SmartumPay-sovelluksesta painamalla ratas-ikonia > Kirjaudu ulos.

• Kirjaudu sitten uudestaan sisään omilla verkkopankkitunnuksillasi tai Mobiilivarmenteella

• Nyt SmartumPayssa näkyvät sekä aiemmat sähköiset Smartum-saldot että SmartumPlus-saldot. Maksutapahtuman yhteydessä voit valita, mitä saldoa kulloinkin haluat käyttää.

• Jos teit nämä toimenpiteet, muttet vieläkään näe SmartumPlus-saldojasi, niin poista sovellus ja lataa se uudelleen.

2. Jos kirjaudut SmartumPay-sovellukseen ensimmäistä kertaa

• Kirjaudu SmartumPay-sovellukseen omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Mikäli sinulla on ongelmia SmartumPay-kirjautumisessa, katso vinkkejä täältä!