Työnantaja: Kaikilla työntekijöillämme ei ole älypuhelimia. Voivatko he maksaa SmartumPaylla?
Työnantaja: Kaikilla työntekijöillämme ei ole älypuhelimia. Voivatko he maksaa SmartumPaylla?

Artikkelissa kerromme kuinka käyttää sähköistä etua, mikäli edun käyttäjällä ei ole käytössään älypuhelinta ja SmartumPay-sovellusta.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

SmartumPay-mobiilisovellus toimii ainoastaan älypuhelimilla (iOS ja Android) ja on ladattavissa älypuhelimen sovelluskaupasta; AppStoresta, Google Play -kaupasta tai Huawei AppGallerysta.

Sovelluksesta löytyvä QR-koodimaksuvaihtoehto löytyy edelleen toistaiseksi myös kirjautumalla tietokoneen kautta henkilökohtaiseen Smartum-verkkopalveluun.

Mikäli henkilö haluaa maksaa jossain tietyssä toimipaikassa QR-koodia käyttäen, voi hän luoda koodin Smartum-verkkopalvelussa ja printata koodin paperille, jonka näyttää maksutilanteessa palveluntarjoajalle. Tulostettu QR-koodi on voimassa saman vuorokauden loppuun saakka.

Sähköisillä Smartum-eduilla maksamiseen ilman älypuhelinta löytyy tarkempi ohje täältä.