SmartumPay-sovelluksen lataamisen jälkeen sovellukseen kirjaudutaan Smartum-tunnuksilla, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Kun henkilö on ladannut maksuttoman SmartumPay-sovelluksen App Storesta, Google Play Storesta tai AppGallerysta, hän voi kirjautua sisään sovellukseen. Kirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.