SmartumPay
Kumppani: Miten lyön SmartumPay-maksun kassaan?

Artikkelissa kerromme SmartumPay-mobiilimaksujen kirjaamisesta kassajärjestelmäänne, kun vastaanotatte mobiilimaksuja toimipaikassanne.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

SmartumPay-sovelluksella tehdyt maksut tilitetään suoraan Smartumilta kumppanin tilille.

Jos haluatte seurata eri maksutapojen tilityksiä omassa kirjanpidossanne, voitte lisätä kassajärjestelmään oman painikkeen SmartumPay-maksuille. Mikäli teillä on kysyttävää painikkeen lisäämisestä, suosittelemme olemaan yhteydessä kassajärjestelmänne tarjoajaan.