Verkkopalvelu
Kumppani: Miten käytän Smartum-verkkopalvelua?

Artikkelista löydät ohjeita Smartumin verkkopalvelun käyttämiseen ja toimintoihin.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Smartumin verkkopalvelussa voit tarkastella ja hallinnoida maksuja, tilityksiä sekä tietojasi. Verkkopalveluun kirjaudut täältä. Jos olet unohtanut salasanasi, paina “Pyydä uutta salasanaa” -linkkiä ja seuraa ohjeita, niin saat uuden salasanan sähköpostiisi.

Voit kirjautua verkkopalveluun sopimuksesta vastaavan, toimipisteen pääkäyttäjän tai tilittäjän roolilla. Roolivalikon näet sivun vasemmasta yläkulmasta, ja yläkulman vetovalikosta voit vaihtaa roolivalintaa. Ylemmästä vetovalikosta valitset, minkä yrityksen tai toimipisteen tietoja tarkastelet tai muokkaat.

Sopimuksesta vastaava

Sopimuksesta vastaavana pääset muokkaamaan toimipisteiden tietoja, tarkastelemaan tilityksiä sekä lisäämään käyttäjiä ja uusia toimipisteitä. ”Toimipisteet”-osiossa on listattuna yrityksen toimipisteet. Toimipisteen tietoja voi muokata kynäsymbolin kautta, toimipisteen käyttäjiä käyttäjäpainikkeen kautta. Sivun yläreunasta löytyy ”Lisää toimipiste”-painike, jonka kautta voit lisätä uusia toimipisteitä.

Yrityksen tietoja pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan kohdasta ”Asiakkuuden tiedot”. Tilitykset näet kohdasta ”Tilitysraportti”. Voit ladata tilitysraportteja Excel- ja PDF-tiedostoina.

Toimipisteen pääkäyttäjä

Kirjautuessasi sisään toimipisteen pääkäyttäjänä voit tarkastella veloitushistoriaa ja muokata toimipisteen tietoja sekä käyttäjätietoja. Toimipisteen tietoja ja käyttäjätietoja voit muokata kohdista ”Toimipisteen hallinnointi” ja ”Toimipisteen käyttäjät”.

Tilittäjä

Tilittäjäroolilla on mahdollista tarkastella ja ladata raportteja. Tilitykset näet kohdasta ”Tilitysraportti”. Voit ladata tilitysraportteja Excel- ja PDF-tiedostoina.