Kaikki kokoelmat
Työnantajat
Setelit
Työnantaja: Mitä kuluja minulle aiheutuu Smartum-setelien tilaamisesta?
Työnantaja: Mitä kuluja minulle aiheutuu Smartum-setelien tilaamisesta?

Artikkelissa kerromme Smartum-seteleiden hinnoittelusta sekä tilauksesta muodostuvista kustannuksista.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Smartum-setelien hinnoittelu

Paperiset setelit ovat saatavilla Smartumin lounasedussa, liikuntaedussa sekä liikunta- ja kulttuuriedussa.

Smartum-seteleitä tilataan nipuittain ja yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Tilauksen toimitusmaksu verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa lounaan, liikunnan ja kulttuurin osalta on 30 € / toimitus. Toimitusmaksuun lisätään alv (24 %).

Setelien arvot

Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli on arvoltaan 5,00 € ja Liikuntaseteli 4,00 €. Smartum lounassetelien voimassaolevat arvot löydät täältä.

Toimitus

Tilaus maksetaan ennakkoon ja toimitetaan yrityksesti toimipisteeseen, kun maksusuoritus on kilahtanut Smartumin tilille. Tilaus lähetetään postitse kirjattuna kirjeenä, jos tilausmäärä on 1– 30 vihkoa. Yli 30 vihkoa sisältävät tilaukset lähetämme Express-pakettina, jolloin lähetys toimitetaan tilaajayritykseen seuraavan työpäivän aikana klo 8–16 välillä. Lasku on mahdollista saada sähköpostiin heti tilauksen jälkeen. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu 30 € (+ alv 24 %).

Valmiiksi nimetyt setelit

Seteleitä ei voi enää tilata valmiiksi nimettyinä, sillä olemme lopettaneet nimettyjen seteleiden myymisen syksyllä 2021.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Vastasiko tämä kysymykseesi?