Käyttäjähallinta
Työnantaja: Miten saan uuden salasanan Smartum-verkkopalveluun?
Työnantaja: Miten saan uuden salasanan Smartum-verkkopalveluun?

Artikkelissa annamme ohjeet tilanteeseen, jossa salasana on hukkunut tai unohtunut ja tarvitset uuden salasanan kirjautuaksesi.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Paina etusivun yläkulmassa olevaa Kirjaudu sisään -linkkiä, joka ohjaa sinut Smartum-verkkopalveluun. Heti verkkopalvelun etusivulla on linkki “Pyydä uutta salasanaa”.

Paina linkkiä ja seuraa ohjeita, niin saat uuden salasanan sähköpostiisi.

SmartumPlus

Huom! Mikäli yrityksessänne on käytössä SmartumPlus-saldo, tilaajana pääset tunnistautumaan täällä. Tunnistautuminen tapahtuu aina joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sinulle ei muodostu varsinaisia käyttäjätunnuksia, joilla salasanan uudelleen asettaminen olisi mahdollista.