Työntekijä: Toimiiko Smartum lähimaksulla tai Apple Paylla?

Lähimaksu ja Apple Pay eivät ole Smartum-maksuvälineitä toistaiseksi. Maksaminen onnistuu Smartumin omalla, SmartumPay-sovelluksella.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Voit käyttää Smartum-saldoa mobiilissa helposti Smartumin omalla sovelluksella, SmartumPaylla.

Lähimaksu tai Apple Pay eivät toistaiseksi toimi Smartum-maksuvälineinä. Verohallinto on määritellyt, että Smartum-saldolla maksettaessa palveluntarjoajan tulee olla tietoinen, että asiakas maksaa työsuhde-edulla. Siksi lähimaksuun perustuvat maksutavat ovat haastavia ottaa käyttöön työsuhde-eduissa, sillä niissä palveluntarjoaja ei välttämättä näe ennen maksua, millä asiakas maksaa.

SmartumPay ratkaisee tämän ongelman, ja Smartum-saldon käyttäminen mobiilissa on nykyään helppoa. Sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta, Huawei AppGallerysta tai Google Play -kaupasta.

Katso täältä, miten voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------